Тиждень здоров’я у 12-му ліцеї

Тиждень «Здоров’я та Безпеки життєдіяльності» у Чернівецькому ліцеї №12 «Ювілейний» завершився, і ми горді поділитися з вами найкращими моментами цієї неймовірної події!

Від веселих стартів до захоплюючих олімпійських змагань, і до зустрічей з відомими спортсменами – цей тиждень був наповнений енергією та незабутніми моментами.

Наш осередок тхекван-до вразив своїм показовим виступом, надихаючи нас до досягнень у спорті та житті.

«Веселі перерви» були найкращим способом розслабитися та зарядитися позитивною енергією.

Ми вдячні всім, хто долучився до цього незабутнього тижня та робив його особливим. Пам’ятайте, що здоров’я – це найцінніший скарб, і ми завжди готові підтримати один одного на шляху до активного та здорового життя.

Дякуємо, що були разом з нами на Тижні Здоров’я та Безпеки життєдіяльності! #ЗдоровяЛіцею12 #БезпекаЛіцею12 #ЗдоровеЖиття #Ліцей12 #Спорт #ЗахоплюючіМоменти

З метою розвитку олімпійського руху в місті, популяризації здорового способу життя☀️, залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом⛹‍♀, а також виховання почуття патріотизму💙💛в Чернівецькому ліцеї № 12 “Ювілейний” 12 вересня 2023 року пройшов Олімпійський урок. Під час цього заходу учні мали нагоду ознайомитися з історією олімпійського руху⏳, взяти участь у спортивних змаганнях🏅 та отримати цінні знання про важливість фізичного здоров’я та активного способу життя. Ми віримо, що такі заходи сприяють формуванню фізично здорової🧘‍♂, активної і патріотично налаштованої молоді, яка буде гідно представляти нашу школу та країну⛰🏆

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *