Сила нескорених

1 жовтня ми вшановуємо силу та відвагу тих, хто в найважчі часи піднявся на захист рідної землі. Їхня боротьба є частиною великого шляху, який пройшла Україна до своєї свободи.
Завдяки нашим Героям ми маємо змогу жити, працювати, вчитися та будувати майбутнє. Найбільша наша вдячність належить сучасним захисникам і захисницям, які щодня стоять на варті нашого спокою та незалежності.
Сьогодні в нашому ліцеї пройшли заходи, присвячені саме їм – НЕЗЛАМНИМ та НЕСКОРЕНИМ.
Учні 7-А, Б, В класів взяли участь у тематичному заході «Сила нескорених», де згадували славні сторінки історії України та вшановували наших захисників.
На Уроках Мужності ми провели бесіди на тему «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення» та «Козацька слава не погасне, як образ дорогий і ясний». Разом з учнями ми поринули в історію нашої країни, яка переповнена героїчними подіями та людьми, які віддавали все задля незалежності.
Особливою подією стала зустріч з учасниками бойових дій російсько-української війни під назвою «Герої ХХІ століття». Це була унікальна можливість почути історії тих, хто безпосередньо захищає нашу країну, побачити їхню непохитну віру в перемогу та дізнатися більше про реалії сьогодення.
Також ми долучилися до Національної кампанії подяки захисникам та захисницям України #ЗавдякиТобі, висловлюючи свою глибоку повагу та вдячність усім, хто бореться за нашу свободу.
Ці заходи дали можливість нашим учням краще зрозуміти, яку величезну ціну платить Україна за свою свободу та чому так важливо завжди пам’ятати й цінувати тих, хто бореться за неї. Вічна слава захисникам і захисницям України! 💙💛
Відеопривітання з Днем захисників та захисниць України переглядайте за покликанням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *