Психологічний тренінг для педагогів  «Стабілізація психо-емоційного стану»

22 грудня в актовій залі ліцею відбулося практичне заняття з психологом Михалко О.О. на тему «Стабілізація психо-емоційного стану».

М. Монтегю сказав: «Виразки шлунку виникають не від того, що ви їсте, виразки виникають від того, що з’їдають вас». Ці слова сміливо можна віднести до професії педагога.  Адже професійна діяльність педагога в усі часи була однією з найбільш емоційно напружених. Це пов’язано з великою кількістю непередбачуваних та неконтрольованих комунікативних ситуацій з нерегламентованим режимом роботи, з високою мірою особистісної відповідальності вчителя.  Педагоги постійно знаходяться в емоційно насиченій атмосфері під час інтенсивного й тісного спілкування з учнями, батьками, колегами, що призводить до емоційного вигорання. Як визначити, чи є у вас така проблема? Як зробити кінець навчального року цікавим та продуктивним? Як не попасти в полон своїх негативних емоцій та навчити дітей справлятися з ними?

Отримати відповіді на ці питання, ознайомитися з корисними психологічними практиками змогли сьогодні наші вчителі, ще й отримали сертифікати. Дякуємо організаторам події Руслані БАБУХ та Софії ВАСИЛІВ!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *