«На полі крові» – вистава-апокриф за драматичною поемою Лесі Українки

Недаремно 25 лютого всі відзначали День української жінки, адже саме в цей день народилась Леся Українка.
Щоб пізнати глибше її творчість, пропонуємо відвідати виставу-апокриф «На полі крові».

28 лютого на Сцені-майстерні Чернівецького музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської відбудеться показ вистави «На полі крові» від Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру. Режисер вистави – чернівчанин Іван Данілін. Початок о 16:00.
«На полі крові» – це вистава-апокриф за драматичною поемою Лесі Українки, день народження якої відзначаємо 25 лютого. Відомо, що Леся Українка у драматичному творі переосмислила образ Юди, мотивацію його вчинку. Як інтерпретував одного із найбільш суперечливих євангельських персонажів Іван Данілін, можна буде дізнатися під час перегляду вистави.
28 лютого чернівецькі глядачі могли б насолодитися неймовірно талановитою грою харизматичного актора Володимира Федінчука, який виконував у виставі-апокрифі головну роль. Але, на превеликий жаль, цей успішний, перспективний, яскравий митець у січні 2024 року загинув на Донеччині під час виконання бойового завдання. Піти захищати Україну було його самостійним, свідомим рішенням. Чернівецький показ вистави «На полі крові» – це данина пам’яті Володимиру Федінчуку та всім митцям, які віддали свої життя за свободу України.
Усі охочі відвідати виставу «На полі крові» можуть придбати квитки у касі Чернівецького музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської.
Детальніше про виставу: https://www.facebook.com/events/1588268818794675

На полі крові - вистава 28.02.2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *