УВАГА!!! ЛІЦЕЙ №12 “ЮВІЛЕЙНИЙ” ОГОЛОШУЄ НАБІР на 2022-2023 н.р.

ЗАРАХУВАННЯ ДО 1 КЛАСУ

Читати далі

ЗАРАХУВАННЯ ДО 10-Х КЛАСІВ (ПРОФІЛЬНА ОСВІТА)

Заповнити форму

Зарахування до 1-го класу на 2022\2023 навчальний рік

Зарахування до 1-го класу здійснюється відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту» та « Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних і комунальних закладів освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року №367. Відповідно було визначено:

  1. Ознайомлення із відповідними нормативними документами, зокрема, лист «Щодо зарахування до 1-го класу закладів загальної середньої освіти» (№325, від 18.04.2022).
  2. Зарахування до закладу здійснюється відповідно до наказу директора, що видається на підставі заяви одного з батьків, поданої особисто (з предˈявленням документа, що посвідчує особу заявника).
  3. До заяви обовˈязково додається ряд відповідних документів, а саме:
  • копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти;
  • оригінал або копія довідки форми №086-1\о

(за необхідності інші документи, такі як довідка про місце проживання, тощо).

  1. Право на першочергове зарахування до 1-го класу, надається дітям, які проживають на закріпленій території обслуговування, які є рідними братами та\або сестрами дітей, що здобувають освіту у закладі, чи є дітьми працівників цього закладу.
  2. Прийом паперових документів забезпечується під час індивідуального прийому у закладі освіти.
  3. У звˈязку із запровадженням воєнного стану, та згідно із Порядком прийому документів на зарахування до 1-го класу, зарахування внутрішньо переміщених осіб, чи осіб що не мають ряду відповідних документів, здійснюється без зазначених документів. Відповідно до Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 №509 «Про облік внутрішньо переміщених осіб», довідка є документом, який підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік даної особи.
  4. Далі здійснюється прийом заяв і сканованих копій документів, необхідних для зарахування, на порталі «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» (https://school.isuo.org), через електронну пошту закладу освіи та рекомендованим листом.

         Директор ліцею                                                               Руслана БАБУХ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *