Останній день 2022-2023 навчального року – особливий момент для кожного з нас

Шановні випускники, вчителі, батьки і гості!

Сьогодні останній день у стінах ліцею, завершується 2022/2023 рік. Це особливий момент для кожного з нас, адже рік складних випробувань минув в умовах воєнного стану.

Звертаюся до наших шановних випускників.  Сьогодні Ви покидаете наш ліцей,  але пам’ятайте,  що ви завжди є частиною рідної альма-матер.  Ви пережили пандемію,  дистанційне і синхронне навчання,  перебування в укриттях під час повітряних тривог під час війни з рашистськими окупантами. Ми пишаємося кожним і кожною з вас і віримо у ваш потенціал.  Ви здатні до великих звершень, маєте усе необхідне, щоб змінювати цей світ навколо себе на краще. Розумні голови і вправні руки цих хлопців та дівчат стануть фундаментом відбудови країни після перемоги.

Особливі слова подяки нашим педагогам, які присвятили багато років життя, сил та  енергії навчанню та вихованню наших ліцеїстів.

Ви справжні герої та героїні, які надихали, вчили та впливали на життєвий вибір багатьох молодих людей. Ваші зусилля і талант заслуговують найвищої подяки.

Ви зростили майбутніх захисників України, лікарів, учених, виконавців і творців, людей, які здатні на милосердя, подвиги та взаєморозуміння. Дякуємо вам за вашу невтомну працю і жертовність.

Не можу не згадати батьків, які відіграють невимовно важливу роль у житті нашого закладу та його учнів. Ви – підтримка, наставники і вірні союзники на шляху до освіти наших дітей. Велика безумовна любов і постійна підтримка допомогли їм розкрити свій потенціал, долати труднощі і досягати успіху.  Вашим дітям пощастило, що мають таких батьків поруч, і ми дякуємо вам за безмежну любов та підтримку.

Дякуємо усьому колективу – адміністрації, спеціалістам, персоналу. Ваше натхнення, працьовитість й відданість надали нам потужну основу для навчання і розвитку наших учнів. Ви творці атмосфери сприяння для розвитку потенціалу ліцею, тут діти навчаються бути кращою версією себе, ваші зусилля неоцінені і ми вдячні вам за все, що ви робите.

На завершення варто сказати: дорогі випускники, майбутнє належить вам. Ви стоїте на порозі нових можливостей, викликів і пригод. Не бійтеся брати ініціативу, мріяти великим і дотримуватись своїх цілей, незважаючи на труднощі, зберігайте в собі віру і впевненість. І найголовніше пам’ятайте ви – назавжди наші, завжди двері відчинені для вас, тут у рідних стінах матимете підтримку та розуміння.

Працюйте плідно! Живіть яскраво та змістовно! Будьте гідними свого роду і своєї держави! Бажаю Перемоги!

Слава ліцеїстам!

Слава учителям!

Слава Україні!

Директор ліцею Руслана БАБУХ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *