1 вересня – День знань

Вельмишановні учні, батьки, педагоги, гості.

У нинішньому році 1 вересня – особливе. Страшна війна другий рік поспіль вирує в Україні. Держава робить усе можливе, щоб створити у закладах освіти безпечні умови для навчання та розвитку.
День знань — символ чистоти, доброти. Це початок навчального року! Це чудовий привід зібратися з думками й зануритися в бездонний океан науки. Нових відкриттів і вражень вам в цьому новому освітньому році! Бажаємо вам жаги до навчання, завзятості та старанності. Не забувайте, що від ваших досягнень залежать досягнення і розвиток нашої держави. Попереду – найцікавіше і незвідане. Віримо, що це тимчасові виклики, з якими ми усі обов’язково впораємось, завдяки нашим воїнам.
Дякуємо вчителям, викладачам та всім працівникам нашого закладу за нелегку, але таку важливу справу. Бути Вчителем – це служіння. Бажаємо, щоб в очах дітей, яких ви навчаєте, завжди палала іскра до знань і розвитку. Зичимо кожному із вас терпіння, натхнення та оптимізму!
Освіта – це фундамент будь-якого суспільства, будь-якої держави. Нам треба вірити у свої сили та здібності. І тоді на нас чекають великі успіхи!
Нехай здійсняться усі ваші мрії та сподівання! Зі святом!
Слава ліцеїстам!
Слава нації!
Слава Україні!

Директор ліцею Руслана БАБУХ

Зі святом 1 вересня!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *