Літературна вітальня. Зустріч з буковинським письменником М. Дупешком

10 жовтня ліцеїсти мали чудову нагоду поспілкуватися з буковинським письменником Максимом Дупешком, автором трьох повістей, двох десятків оповідань, поезій. Молодий письменник вів розмову про сучасну белетристику.
На зустріч з автором завітали вчителі та учні ліцею. Розпочинаючи творчу зустріч, на правах господарки виступила директорка ліцею, яка представила молодого прозаїка та побажала письменнику творчої наснаги і успіхів на письменницькій ниві. Надалі слово взяв сам письменник, який майстерно провів діалог та відповів на запитання учасників зустрічі. Людина творча, ініціативна та креативна, Максим Дупешко зацікавив присутніх своїм баченням створення літературних образів та зарядив своїм життєвим позитивом.
У ході спілкування з ліцеїстами письменник яскраво презентував свій роман «Історія, варта цілого яблуневого саду», також представив буктрейлер до свого твору. За словами автора, це роман про Чернівці – «місто, якого вже не існує, і про людей, які відходять».
На згадку про зустріч відбулося традиційне фото. Сподіваємось, що зустріч з Максимом Дупешком залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури.

(Голова МО вчителів української мови та літератури Л.П.Мітя)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *