WORLD HEART DAY (ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ СЕРЦЯ)

За ініціативи Всесвітньої федерації (WHF) серця та при підтримці Всесвітньої організації охорони здоров’я (WHO) 29 вересня кожного року відзначається Всесвітній день серця

Серце — єдиний орган, який можна чути та відчувати. Це перша та остання ознака життя. Це те що об’єднує всіх людей на планеті.
Мета  Дня серця – привернути увагу людей до серцево-судинних захворювань та взагалі проблемам зі здоров’ям. Цей день присвячено підвищенню обізнаності про захворювання серця, різних профілактичних заходів і змін способу життя

Вчителі хімії Кушнірук  Ю.В. і біології Міхєєва Г.В., учні 11-А класу презентували дослідницький проект «Серцево-судинна система очима хіміка, біолога, медика». Метою проведення такого заходу є підвищення інформованості дітей про захворювання серця і судин, фактори ризику та методи профілактики. Учні вимірювали артеріальний тиск  однокласникам, рівень кисню у крові та показник пульсу. Наприкінці заходу, склали поради для батьків та учнів, які допоможуть уникнути факторів ризику розвитку серцево-судинних захворювань.

Захід цього дня привернув увагу не тільки до проблем серцевих захворювань, а й до професійного навчання майбутніх випускників.

  • ВИКОРИСТОВУЙТЕ СЕРЦЕ, ЩОБ РОБИТИ КРАЩИЙ ВИБІР
  • ВИКОРИСТОВУЙТЕ СЕРЦЕ, ЩОБ СЛУХАТИ СВОЄ СЕРЦЕ
  • ВИКОРИСТОВУЙТЕ СЕРЦЕ ДЛЯ СУСПІЛЬСТВА, СВОЇХ БЛИЗЬКИХ І СЕБЕ

ВИКОРИСТОВУЙТЕ СЕРЦЕ, ЩОБ ЗДІЙСНИТИ СВОЇ МРІЇ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *