Тиждень безпечного Інтернету

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

В ліцеї у тижні безпечного Інтернету взяли участь учні усіх класів.

У початковій школі вчитель інформатики Аліна КУКОБА організувала перегляд та аналіз роликів, повторення правил про безпеку в Інтернеті, лото “Інтернет: добро чи зло?”, гру “Надійний пароль” – всі ці завдання успішно виконали наші учні.

Учні 6-х класів із захопленням змагалися у веб-квесті.

                     

https://youtube.com/shorts/oPzrr6nXzVU?feature=share

Учні 11 класів знайшли цікаві факти про Інтернет, взяли участь у тестуванні “Наскільки я захищений в Інтернеті”, – всі на відмінно! –  та організували виставку постерів-порад для молодших учнів.

Учні 9-б класу під час уроку долучились до інформаційної хвилинки “На гребні цифрової хвилі”, виконували вправи онлайн на мобільних пристроях. Але найбільше задоволення отримали від інтерактивної гри, запропонованої вчителем інформатики. Для розуміння прийомів кіберзлочинців було використано ситуативне моделювання: учні охоче погодилися виконувати свої ролі та після інсценування пояснили свою поведінку у відповідь на різні прояви фішинга.

Учні 8-х класів змагалися в командній грі за право отимати солодкий приз та сертифікат “Гуру безпеки в Інтернеті”.

Перемогла команда 8-Б класу. Вітаємо!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *